Procurorii DIICOT au stabilit, miercuri, ca Viorel Anghelescu, retinut pentru apelul telefonic de amenintare cu bomba pe aeroportul din Timisoara, sufera de schizofrenie paranoida. Procurorii au decis ca el sa fie internat, sub paza, la spitalul de psihiatrie 'Alexandru Obregia' din Bucuresti, unde va fi supus unei expertize medico-legale neuropsihiatrice, relateaza Agerpres.

Urmeaza ca medicii sa stabileasca daca barbatul are discernamant si daca poate fi tras la raspundere.

Surse din cadrul DIICOT au declarat ca in timpul audierilor barbatul a fost incoerent, iar procurorii au primit documente medicale de la un spital din Constanta care certifica faptul ca Viorel Anghelescu sufera de afectiuni psihice.

Constanteanul Viorel Anghelescu (49 de ani), retinut, miercuri, pentru apelul telefonic de amenintare cu bomba pe aeroportul din Timisoara, a fost audiat, mai multe ore, la sediul DIICOT Bucuresti.

Doua curse internationale ale companiilor Wiz-Air si Carpatair, care urmau sa decoleze de pe Aeroportul International 'Traian Vuia' Timisoara, pe relatia Timisoara-Londra, respectiv, Timisoara-Roma, au fost retinute la sol, miercuri dimineata, pentru verificari, in urma unui apel telefonic de amenintare cu bomba.