Falsa amenintare cu bomba, vineri dupa-amiaza, la Spitalul Universitar de Urgenta din Bucuresti. Un barbat a sunat la 112 si a anuntat ca in incinta unitatii sanitare s-ar afla un colet suspect, insa dupa verificarile pirotehnistilor, s-a constatat ca alarma a fost falsa, anunta Mediafax.

Reprezentantii Politiei Capitalei au anuntat ca in acest moment se fac verificari pentru a se afla cine a sunat la 112 pentru a semnala prezenta presupusului colet suspect.

Managerul Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti, Catalin Carstoiu, a declarat pentru Mediafax ca vizitatorilor li se permite din nou accesul in cladire si ca, pe timpul verificarilor politistilor, activitatea medicilor s-a desfasurat normal.

Carstoiu a adaugat ca, la momentul alertei cu bomba, in spital erau aproximativ 4.000 de persoane, din care 1.500 pacienti, aproximativ tot atatia apartinatori, pentru ca era program de vizita, restul fiind angajati ai unitatii sanitare.

Managerul Spitalului a precizat ca nu este prima data cand unitatea sanitara se confrunta cu o astfel de situatie si ca interzicerea accesului in cladire pe perioada verificarilor efectuate de anchetatori este o masura necesara in astfel de cazuri.