Un agent al Politiei Rutiere a autostrazii A1 a fost gasit impuscat in cap, joi seara, in apartamentul sau, informeaza Mediafax. Prima ipoteza este aceea a sinuciderii, medicii de pe ambulanta sosita la locuinta acestuia, din cartierul pitestean Popa Sapca, apreciind ca moartea barbatului a avut loc cu aproximativ patru ore inainte de gasirea cadavrului.

Potrivit reprezentantilor IPJ Arges, agentul de Politie Constantin B, in varsta de 29 de ani, a fost gasit in apartamentul lui din cartierul pitestean Popa Sapca de catre tatal si fratele sau care venisera in vizita si care au anuntat imediat incidentul la Serviciul de Urgenta 112.

Din primele evaluari ale medicilor legisti si ale medicilor de la Ambulanta a reiesit ca agentul de Politie are plagi prin impuscare in zona temporala dreapta a capului, primele rezultate ale anchetei indicand ca ar fi vorba despre o sinucidere cu pistolul din dotare.

"Este vorba despre un agent de la Politia Rutiera a Autostrazii A1 Bucuresti - Pitesti, din primele cercetari fiind vorba despre o impuscare in cap. Urmeaza ca cercetarile efectuate de catre colegii mei criminalisti si de catre procuror sa arate imprejurarile in care a avut loc incidentul", a declarat Robert Radu, purtatorul de cuvant al IPJ Arges.