Marti dimineata, ceata reduce vizibilitatea pe mai multe drumuri din tara. Pe autostrada Bucuresti – Pitesti, intre km. 11 si 86, nu se poate vedea la mai mult de 100 de metri. In plus, politistii avertizeaza ca un mare pericol pentru siguranta participantilor la trafic il reprezinta gropile, mai mari si mai des intâlnite intre kilometrii 11 si 49.

Si pe raza judetului Ilfov se circula in conditii de ceata, informeaza Infotrafic.

La fel si in judetul Buzau, pe DN2 (E85), drum pe care politistii recomanda prudenta, intrucat carosabilul este umed din cauza zapezii de pe margine, care a inceput sa se topeasca.

Pe Autostrada Soarelui exista o portiune de carosabil alunecos intre km. 60 si 70. In judetul Constanta s-a format polei pe majoritatea drumurilor.

In judetul Bistrita-Nasaud, in Pasul Tihuta, vantul a viscolit zapada pe partea carosabila, dar s-a actionat cu utilaje.

Conducatorii auto sunt sfatuiti sa foloseasca luminile de ceata impreuna cu cele de intâlnire, sa circule cu viteza redusa, sa mareasca distanta in mers intre autovehicule si sa se angajeze in depasire doar când sunt siguri ca aceasta manevra se poate face in deplina siguranta.

Conform prognozei Administratiei Nationale de Meteorologie, dimineata si noaptea se va semnala ceata.