16 pasageri au fost raniti usor, marti dimineata, 13 dintre ei fiind transportati la spital, dupa ce un autocar s-a rasturnat pe DN 7, in judetul Arad.Din primele cercetari, autocarul s-a rasturnat din cauza unei depasiri neregulamentare, in urma careia a fost acrosat de un autocamion. Accidentul a avut loc in jurul orei 9.00, in apropiere de localitatea Milova, aflata la circa 40 de kilometri de municipiul Arad. Autocarul transporta 37 de pasageri, iar 16 dintre ei au fost raniti usor, primind ingrijiri medicale la fata locului, anunta Mediafax.

13 dintre raniti au fost transportaţi la Spitalul Clinic Judeţean Arad, pentru investigaţii suplimentare. Cu toate ca niciun pasager nu a suferit rani grave, procedura cere ca victinele accidentului sa fie supuse unor examene interne. 3 dintre raniti au refuzat sa fie adusi la spital.

Martorii din trafic au relatat la 112 ca autocarul s-a rasturnat pe camp, iar politistii din Lipova s-au deplasat la fata locului, asistati de doua ambulante SMURD si de o echipa de descarcerare a ISU.

Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Arad, Camelia Tuduce, autocarul cu 37 de pasageri venea din Germania si se indrepta spre Sibiu.

La aceasta ora, traficul pe DN 7 se desfasoara pe o singura banda.