Traficul pe DN 1, in zona localitatii Otopeni, pe sensul de mers Bucuresti-Ploiesti, este blocat, dupa un grav accident rutier produs in jurul orei 14:00, anunta Centrul Infotrafic al Politiei Romane. 4 persoane si-au pierdut viata in urma accidentului produs pe DN 1.

UPDATE ora 16:04:Traficul pe DN 1, pe sensul de mers Bucuresti-Ploiesti, a fost reluat dupa aproximativ 2 ore de intrerupere, anunta Realitatea Tv.

Purtatorul de cuvant al Politiei Ilfov, Elena Bucur, a declarat pentru Mediafax ca, in jurul orei 14.00, un autoturism Dacia a intrat intr-o autoutilitara, dupa care a luat foc si a explodat, accidentul petrecandu-se pe DN1, in zona Otopeni, in dreptul benzinariei Rompetrol. Potrivit Mediafax, accidentul s-a soldat si cu ranirea a 3 persoane.

Martorii au declarat ca autoutilitara, un Iveco ce venea dinspre Ploiesti catre Bucuresti, a patruns pe contrasens, unde s-a tamponat cu un autoturism Dacia. In urma impactului, Dacia a luat foc si a explodat, pasagerii acesteia fiind carbonizati. Surse din randul celor care investigheaza cauzele accidentului sustin ca automobilul Dacia a explodat din cauza ca avea montata o instalatie de GPL.

In accident au fost implicate alte patru masini: un Renault Laguna, un Opel inmatriculat in Austria, un alt Opel, care a fost tamponat usor, si o autospeciala a unei firme de salubritate, care are parbrizul spart.

La fata locului s-au deplasat mai multe echipaje ale Politiei, pentru a efectua cercetari si a stabili cauzele producerii accidentului.