O aeronava Boeing 737 a companiei El Al, care efectua o cursa Bucuresti - Tel Aviv, a aterizat de urgenta in noaptea de joi spre vineri la Istanbul, din cauza unei defectiuni la un motor, anunta ynetnews.com.

"A aparut o intarziere din cauza unei probleme tehnice. Ne cerem scuze pentru acest lucru", a declarat Ran Rahav, purtator de cuvant al companiei israeliene El Al. Dupa ce defectiunea va fi remediata, avionul isi va relua cursa spre Israel.

"Am plecat de la Bucuresti spre Tel Aviv joi seara. Avionul era plin. Toata lumea se relaxa dupa masa, cand insotitoarele de bord au inceput deodata sa alerge si sa ridice scaunele in pozitia de aterizare. Pilotul a anuntat ca a aparut o problema tehnica. Putin dupa miezul noptii, am aterizat la Istanbul in siguranta. Dupa 15 minute, am coborat din avion si am fost condusi spre camerele de asteptare", a povestit un pasager.

"La un moment dat, un alt avion a fost trimis, dar autoritatile nu au permis aterizarea acestuia. Ne-au anuntat ca ne vor pregati camere la un hotel, chiar daca le-am explicat ca unii pasageri nu pot sta la hotel din motive religioase iar altii sunt bolnavi si nu pot fi tratati decat in Israel. Acum ne aflam la hotel si asteptam o alta cursa. Desigur, ne-au adus mancare cusher", a adaugat el.