Studenta la facultatea de Medicina suspectata in cazul uciderii unui barbat, al carui cadavru a fost gasit transat, sambata, in portbagajul unei masini, s-a predat politistilor, duminica dimineata, informeaza Mediafax.

Ea fusese data in consemn la frontiera, iar datele sale fusesera transmise tuturor Inspectoratelor de Politie din tara.

Cadavrul transat al unui barbat de 65 de ani a fost gasit, sambata dimineata, in portbagajul unei masini parcate in fata unui camin al Universitatii de Medicina si Farmacie din Timisoara.

Principalii suspecti in acest caz sunt doi studenti de la medicina, un tanar in varsta de 20 de ani, din localitatea Hateg, judetul Hunedoara, si o fata de aceeasi varsta, din Arad.

Sambata dupa-amiaza, tanarul a fost gasit cu venele taiate. El si-a taiat venele in momentul in care politistii au descins intr-un apartament din Timisoara, avand informatii ca acesta s-ar ascunde acolo. In prezent, tanarul, care a fost operat, este internat sub paza.

Barbatul ucis, de etnie roma, era din Timisoara, iar sambata implinea 65 de ani. El facea parte din comitetul romilor care se ocupa de judecata tiganeasca.

Din probele stranse pana acum reiese ca barbatul in varsta de 65 de ani gasit transat a fost omorat de student cu 50 de lovituri de cutit, in urma unei neintelegeri legate de bani.

Studenta implicata in acest caz sustine ca nu ea l-a omorat pe barbat, ci prietenul sau, iar probele de pana acum tind sa confirme declaratia acesteia.

"Pe fondul unor neintelegeri intervenite intre victima si inculpat cu privire la suma de bani pe care victima urma sa i-o plateasca inculpatei pentru prestatiile sexuale ale acesteia, inculpatul i-a aplicat barbatului mai multe lovituri de cutit in zona toracelui. Din raportul medico-legal preliminar rezulta ca sunt aproximativ 50 de plagi lovite si injunghiate la nivelul toracelui si al inimii", a declarat purtatorul de cuvant al Parchetului de pe langa Tribunalul Timis.

Firul crimei de la Timisoara:

Parchetul de pe langa Tribunalul Timis i-a acuzat pe Sergiu Florea de crima si pe Carmen Bejan de complicitate la crima. Conform anchetei, Trifan Shrott a fost ucis cu 50 de lovituri de cutit. Povestea a inceput de la un anunt la mica publicitate dat de victima. Sergiu l-a contactat pe Trifu, propunand-o pe prietena lui ca partenera de sex. Cei doi se acuza reciproc de infaptuirea crimei, dar admit ca au incercat sa scape impreuna de cadravru. Au cumparat saci de plastic si geamantanul, a taiat fiecare cate un picior, dar nu au reusit sa fuga cu masina victimei pentru ca avea cutie de viteza automata.

  • Varianta studentei, Carmen Bejan

Studenta le-a declarat procurorilor ca se afla in camera de camin impreuna cu Trifan Shrott, scrie agenda.ro. Dupa partida de amor, a venit in camera, prietenul ei Raul Sergiu Florea, care a inceput discutia legata de bani. Tanarul s-ar fi enervat cand Trifan Shrott le-a spus ca nu plateste. Atunci, Raul Florea l-ar fi lovit cu pumnii pe barbat, l-ar fi doborat la pamant, iar apoi l-ar fi omorat pe Trifan Shrott. Dupa cele petrecute, a mai spus Carmen, baiatul ar fi amenintat-o cu moartea daca povesteste cuiva de ceea ce s-a intamplat si i-a cerut ajutorul ca sa scape de cadavru. Fata mai sustine ca ea n-a facut altceva decat sa care in masina punga in care se gaseau resturi din cadavrul barbatului.

  • Varianta studentului, Sergiu Florea

De partea cealalta, Raul Sergiu Florea isi sustine nevinovatia. Surse din randul anchetatorilor au precizat ca studentul ar fi declarat si el ca totul a pornit de la bani. Trifan Shrott i-ar fi promis studentei 500 de euro pentru o partida de sex oral, iar cand n-a mai vrut sa achite, Carmen s-ar fi infuriat, a luat cutitul si i l-a infipt barbatului in piept. Speriata, aceasta l-a rugat sa o ajute sa stearga urmele si sa scape de cadavru.