Mai multe manifeste in care apar acuzatii la adresa ministrului Tineretului si Sportului, Monica Iacob Ridzi, au aparut, luni seara, la Petrosani si in alte localitati din Valea Jiului, informeaza Mediafax.

Manifestele, care au ca moto "Valea Jiului, trezeste-te!", sunt tiparite pe foi A4 lucioase iar pe prima pagina este o fotografie a ministrului.

Monica Iacob Ridzi este acuzata ca a deturnat fonduri si ca, "dupa mineriade, a aruncat din nou Valea Jiului in rusine!".

"Hotiile PDL si ale Monicai Iacob Ridzi au devenit rusinea Vaii Jiului si ale tarii", "in timp ce minerii mor ca nu au materiale de lucru, bolnavii de la Petrosani, Lupeni si Vulcan fac foame in spitale, Monica Iacob Ridzi si PDL isi imbogatesc protejatii cu milioane de euro" sau "Deturnare de fonduri" sunt titluri care apar scrise cu majuscule in interiorul manifestului.

Manifestul mai contine si declaratii ale presedintelui PNL, Crin Antonescu, ale lui Haralambie Vochitoiu, prim-vicepresedintele PSD Hunedoara si ale lui Adrian Paunescu.

De asemenea, in manifest apar si titlurile din ziarele centrale unde a fost prezentat pe larg scandalul in care a fost implicat ministrul Iacob Ridzi.

Ministrul Tineretului Monica Iacob Ridzi este asteptat, marti, la comisia parlamentara de ancheta, in conditiile in care aceasta a solicitat Camerei Deputatilor, luni, sa ia act de incetarea de drept a anchetei parlamentare, ca urmare a declansarii procedurilor judiciare penale de catre DNA.