Consilierul premierului, Andreea Vass, a avut parte de mai multe surprize neplacute intr-o singura zi. Dupa ce Elena Basescu a scos-o tap ispasitor pe Vass pentru problemele pe care le-ar putea avea cu apartenenta la grupul popularilor europeni a urmat si a doua surpriza: apartamentul in care locuieste a fost spart in cursul zilei de luni. La prima vedere, niciun bun nu a fost furat. Politistii de la sectia 22 au venit la fata locului pentru verificari, informeaza Mediafax.

"Am ajuns acasa si am gasit butucul de la usa spart, iar casa este ravasita. La prima vedere insa nu mi-a fost furat nimic, deoarece toate lucrurile, precum calculatorul, sunt la locul lor", a declarat consilierul premierului.

Andreea Vass locuieste intr-un apartament din cartierul bucurestean Drumul Taberei.

Elena Basescu: Este o razbunare a domnisoarei Vass

Elena Basescu o acuza pe fosta consiliera a lui Theodor Stolojan, Andreea Vass, ca l-a indemnat pe europarlamentarul ungur Laszlo Surjan sa puna sub semnul intrebarii, prin e-mail-ul pe care l-a trimis colegilor sai, apartenenta fiicei presedintelui Romaniei la Partidul Popular European.

HotNews.ro a relatat duminica, in exclusivitate, ca unul din membrii marcanti ai PPE, europarlamentarul maghiar Laszlo Surjan, pune sub semnul intrebarii admiterea Elenei Basescu in cel mai mare grup din Parlamentul European.

Laszlo Surjan se intreaba, intre altele: “Este in interesul nostru sa primim printre noi pe cineva care a facut declaratii ambigue si chiar contradictorii referitoare la legalizarea drogurilor? Este acceptabil pentru noi atunci cand cineva castiga alegerile doar bazandu-se pe reputatia numelui familiei sale? Sustinem nepotismul?

Este "o razbunare a faptului ca domnisoara Vass nu a prins un loc eligibil", a declarat Elena Basescu, pentru Cotidianul. In replica, Andreea Vass se dezvinovateste pe blogul personal, unde scrie ca "cineva o informeaza total eronat pe domnisoara Elena Basescu". In apararea lui Vass a sarit chiar fostul sau sef, Theodor Stolojan, care a declarat, pentru agentia Mediafax, ca aceasta este "genul de om care, daca are ceva de spus cuiva, o face direct, in fata, fara intermediari".