Alina Gache, in varsta de 39 de ani, asistent BRAT de mai mult de 3 ani, a primit confirmarea ferma a unui diagnostic de cancer la ficat. Toti cei care doresc si o pot ajuta sunt invitati luni, 22 iunie, incepand cu ora 16, in sala mare din sediul IAA si BRAT, la o licitatie umanitara de tip ‘silent auction’, cu o lista deschisa insotind fiecare obiect donat in favoarea ei.

Organizatorii au primit multe donatii, de la obiecte de arta pana la carti si reviste de colectie, atat de la companiile membre cat si de la colegii din industrie.

"Avem incredere ca puteti cumpara ceva cu valoare pentru dumneavoastra, ca o sa fiti multumiti de fapta facuta si ca o sa va faca placere sa va vedeti cu prieteni si colegi".

In Romania, nici un doctor nu a diagnosticat ca operabila tumoarea ei, operatia fiind una complicata datorita modului particular in care ii este afectat ficatul. Cea mai acceptabila solutie pe care a gasit-o Alina, din punct de vedere al costurilor, este o clinica din Viena care opereaza astfel de cazuri, cu rezultate bune. Costul operatiei este de aproximativ 40.000 EURO si ea trebuie efectuata repede, tumorile extinzandu-se rapid.

Cei de la clinica i-au promis ca in aproximativ doua saptamani vor avea un loc disponibil.

Alina nu are cum sa faca fata din punct de vedere financiar acestei operatii intr-un termen scurt.

Alina este casatorita si are un copil in varsta de 5 ani.