Purtatorul de cuvant al Jandarmeriei Romane, Marius Militaru, a declarat, vineri, agentiei Mediafax, ca un grup de aproximativ 150 de suporteri ai echipei Steaua Bucuresti a atacat fortele de ordine, la intersectia strazilor Titel Petrescu si 1 Mai.

"Un grup de aproximativ 150 de suporteri ai echipei Steaua a atacat fortele de ordine, la intersectia strazii Titel Petrescu cu Str. 1 Mai. Acestia au aruncat cu pietre, fumigene si petarde in fortele de ordine, care au fost nevoite sa intervina pentru a-i dispersa pe suporterii. In actiunea de dispersare a fanilor s-au folosit sprayuri cu substante iritant-lacrimogene", a spus Militaru.

Marius Militaru a precizat ca inca nu se cunoaste numarul celor retinuti si a adaugat ca unii dintre suporteri ar fi explicat atacul asupra fortelor de ordine prin faptul ca nu au reusit sa se intersecteze cu grupul de sustinatori ai echipei Dinamo, care au fost insotiti de jandarmi pana la intrarea in arena.

Derbiul Steaua - Dinamo se va disputa vineri, de la ora 21:00, pe stadionul din Bulevardul Ghencea, contand pentru etapa a XXX-a a Ligii I.