Politistii de la SIAS au descins, marti dimineata, inca de la ora 6:00, in trei locatii diferite din capitala, aflate in zona Chitila, la locuintele celor trei presupusi hoti ai masinii omului de afaceri Gigi Becali.

Cei trei barbati banuti ca i-ar fi furat masina patronului Stelei, in luna ianuarie a acestui an, sunt: Constantin Stan, Stefan Margean si Tinel Niculaie.

Lor le sunt perchezitionate casele in cautare de arme albe si arme de foc, transmit televizunile de stiri.

Update: Ulterior, doi presupusi hoti ai masinilor au fost retinuti pentru audieri. EI sunt Tinel Niculaie si Sandu Geamanu. Cel din urma a fost retinut de politisti in timp de incerca sa fuga.

Urmarirea penala impotriva celor trei, care fac parte din gruparea intrelopa condusa de Ilie Alexandru, zis Sandu Geamanu, a inceput in prima parte a acestei luni , dupa ce Gigi Becali a fost arestat. Ei nu au nicio sentinta definitiva, dar sunt cercetati in mai multe dosare, mai ales privind furtul de masini.

Potrivit Politiei Capitalei, la data de 26 spre 27 ianuarie,hotii i-au furat un MercedesS 500 4matic lui Gigi Becali, masina pe care acesta o lasase cu cheia in contact in fata localului nepotului sau. Cateva zeci de minute mai tarziu, ei i-au returnat masina dupa ce si-au dat seama pe cine au pagubit. Politia a mai spus ca cei trei au fost dusi intr-un imobil din Pipera, unde au fost retinuti impotriva vointei lor timp de 3 ore, pe motiv ca au sustras autoturismul lui Becali, potrivit unui comunicat al Politiei.

Omul de afaceri Gigi Becali, arestat preventiv pe 3 aprilie pentru sechestrarea celor care i-au furat masina, a fost eliberat sub control judiciar, in 17 aprilie. El nu are voie sa paraseasca Bucurestiul sau judetul Ilfov fara o incuviintare prealabila din partea anchetatorilor, trebuie sa se prezinte ori de cate ori este citat la instanta si nu are voie sa se apropie de partile vatamate din dosar.