O tanara care a nascut la inceputul lunii la maternitatea din Bacau si sotul acesteia acuza personalul medical care a asistat la nastere ca i-ar fi rupt clavicula bebelusului. "Am observat ca avea o vanataie pe umar, iar in momentul in care o atingeam plangea foarte tare", a povestit tanara femeie pentru Realitatea Tv, adaugand ca a incercat zile in sir, fara succes, sa le atraga atentia medicilor si asistentelor ca este ceva in neregula cu fetita ei.

"Sotia mea m-a sunat dupa 3 zile ca numeni nu se intereseaza si nimeni n-are grija si copilul e fracturat", a afirmat tatal copilului.

Micuta a fost consultata de un medic ortoped, care a constatat ca are clavicula rupta de la nastere, abia la 5 zile dupa ce a venit pe lume si numai dupa ce parintii sai au facut o reclamatie la Colegiul Medicilor.

"Este o fractura care apare relativ frecvent, de cele mai multe ori la naşterea naturala. Aceasta clavicula se vindeca foarte repede, foarte bine, nu lasa sechele", a declarat, pentru Realitatea Tv, Mihai Calinescu, medic primar chirurgie pediatrica.