Gigi Becali l-a acuzat joi pe seful Politiei Capitalei ca a facut pact cu infractorii care i-au furat masina pentru a-l hartui in justitie. Becali sustine ca hotii i-ar fi cerut 30.000 de euro pentru a-i restitui autoturismul si, ulterior, 50.000 pentru a nu-l reclama, transmite Mediafax.

Reamintim ca Politia Capitalei sustine ca, la sfirsitul lunii ianuarie 2009, trei persoane au fost sechestrate dupa ce masina lui Gigi Becali a fost furata, acestea fiind "ridicate" de pe strada, in urma unei actiuni in forta, soldata cu punerea lor in portbagajul unei masini.

"Nu am nicio emotie, nu are ce sa mi se intample. Nu e ceva normal ce mi s-a intamplat. Eu am prins infractorii si infractorii au facut plangere la Politie. Bineinteles ca o sa ma duc sa dau declaratii la Politie", a spus Becali inainte de a ajunge la Politia Capitalei pentru a da declaratii.

Alte sase persoane, printre care si Catalin Zmarandescu, fostul bodyguard al lui Gigi Becali, sunt audiate pentru presupusa implicare in lipsirea de libertate a hotilor care i-au furat masina lui Gigi Becali.