Autoritatile din Torino, Italia, au anuntat vineri ca au arestat un barbat suspectat ca si-a sechestrat si abuzat sexual propria fiica, timp de 25 de ani. Mai mult, barbatul, in varsta de 63 de ani, l-a incitat si pe fiul sau de 40 de ani, de asemenea arestat, sa comita abuzuri similare asupra propriilor fete, care au varste cuprinse intre 6 si 20 de ani, relateaza AFP, citand surse din politie.

Femeia, acum in varsta de 34 de ani, a fost violata in mod repetat de catre tatal, un vanzator ambulant din Torino, de cand aceasta avea 9 ani, informeaza cotidianul La Repubblica, care citeaza surse din cadrul anchetei.

Tanara, care a primit pseudonimul Laura in presa italiana, nu a avut voie sa iasa vreodata din casa fara a fi insotita de tatal sau si si-a petrecut zilele inchisa intr-o pivnita intunecata. Mai mult, tanara a renuntat sa mai mearga la scoala la varsta de 13 ani, noteaza La Repubblica.

Fiul barbatului incestuos a fost de asemenea incurajat sa-si imite tatal. El este acuzat ca si-a violat si maltratat cele patru fiice (în vârstă de patru, opt, 12 si 20 de ani) si le-a silit sa asiste la agresiunile sexuale.

Presa italiana a asemuit cazul cu cel al austriacului Josef Fritzl, care a fost condamnat, saptamana trecuta, la inchisoare pe viata si la internare intr-o clinica de psihiatrie, dupa ce si-a sechestrat si violat fiica timp de 24 de ani.

Ancheta autoritatilor italiene a inceput in octombrie anul trecut cand Laura a depus o plangere la politie impotriva fratelui sau, pe care l-a acuzat ca a sechestrat-o si violat-o timp de doua saptamani, dupa ce aceasta s-a adapostit in casa lui, in urma unor certuri cu tatal sau.

Cele cinci victime se afla acum sub ingrijire si consiliere psihologica la un adapost pentru persoanele agresate.