Consumul de carne rosie creste riscul unor boli de inima si cancer

de Sorana Mihailescu     HotNews.ro
Marţi, 24 martie 2009, 8:45 Ultima ora

Cercetatorii americani sustin ca un consum ridicat de carne rosie creste riscul aparitiei unor boli de inima si cancer, relateaza BBC.

Studiul a fost realizat pe un esantion de 500.000 de oameni. S-a descoperit ca femeile care au consumat mai multa carne rosie prezinta un risc cu 50% mai mare de a muri, din cauza unor boli de inima, fata de cele care au mancat mai putina carne rosie.

La barbati, riscul aparitiei cancerului este mai mare, insa cel de boli de inima este mai scazut. 


Citeste mai multe despre   























498 vizualizari

  • -1 (1 vot)    
    ne precizati va rog nuanta de rosu ? (Marţi, 24 martie 2009, 8:57)

    drJohn [anonim]

    Daca nu ma insel, poate niscai pesti, moluste si alte brontozoare au alta culoare a carnii decat cea rosie...


Abonare la comentarii cu RSS





Buchete.ro de 12 Ani: Florarie Online cu Livrare Flori la Domiciliu in Bucuresti

ESRI

Top 5 articole cele mai ...



Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Marţi