Gelu Stefan Diaconu a fost inlocuit din functia de sef al Autoritatii Nationale a Vamilor, postul fiind preluat de Radu Traian Marginean, iar Catalin Doica a fost eliberat din functia de secretar de stat in Ministerul Finantelor, in locul sau fiind numita Gratiela Denisa Iordache, transmite NewsIn.

De asemenea, Gruia Bumbu a fost eliberat din functia de presedinte al Agentiei Nationale pentru Romi, functia fiind preluata de Robert Laurentiu Iapornicu.

Deciziile de revocare, respectiv de numire in functie au fost semnate de premierul Emil Boc si publicate marti in Monitorul Oficial.

Radu Traian Marginean a fost directorul Directiei de Supraveghere si Control Vamal a Autoritatii Nationale a Vamilor. Din functia de vicepresedinte al ANAF va conduce Autoritatea Nationala a Vamilor.

Gratiela Iordache a intrat in Parlament pe listele Partidului Umanist Roman, iar in 2006 s-a inscris in PD-L. Pana in octombrie 2006 a fost vicepresedinte al comisiei pentru buget, finante si banci din Camera Deputatilor.