DNA a inceput prezentarea materialului de urmarire penala in dosarul transferurilor de fotbalisti. Sunt asteptati la Parchet sase invinuiti in acest caz: Victor Becali, Gica Popescu, Jean Padureanu, Mihai Stoica, Gigi Netoiu si Cristi Burcea, transmit televiziunile de stiri.

DNA a admis la sfarsitul lunii trecute solicitarea ANAF facuta in dosarul trnsferurilor si a pus sechestru pe mai multe sume de bani din conturile echipelor Gloria Bistritia, Dinamo Bucuresti, Otelul Galati si Rapid, ale caror transferuri de jucatori sunt in atentia procurorilor. Vizate de ancheta DNA in dosarul transferurilor internationale din fotbal sunt zece oameni din fotbal, printre care impresarii Ioan Becali, Victor Becali si Gheorghe Popescu, patronul Clubului de forbal Rapid Gheorghe Copos sau presedintele executiv al Clubului Dinamo, Cristian Borcea.

Potrivit procurorilor, in acest dosar, prejudiciul adus echipelor Rapid, Dinamo, Gloria si Otelul este de peste 10 milioane de euro. Bugetul de stat a fost prejudiciat si el cu o suma de peste 1,7 milioane de euro, iar Federatia de Fotbal cu 600.000 de euro.