Tanarul ranit in urma ciocnirii a doua jetski-uri, ieri, la Costinesti, este in continuare in stare critica, medicii fiind rezervati cu privire la sansele sale de supravietuire, anunta Mediafax.

Florian Stoian, purtatorul de cuvant al Spitalului Judetean de Urgenta Constanta, unde tanarul este internat la terapie intensiva, a declarat, astazi, ca victima este in continuare in coma, fiind ventilata mecanic.

Medicii sunt rezervati in privinta sanselor sale de supravietuire.

Un tanar si-a pierdut viata, iar altul a fost grav ranit, sambata, dupa ce doua jetski-uri s-au ciocnit la Costinesti.

Purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Constanta, Radu Croitoru, a declarat ca in acest accident au fost implicate patru persoane - doi tineri din Bucuresti si doua tinere cu varste de 21 si 27 de ani, care se aflau pe doua jetski-uri inchiriate de la societatea SC Aqua Sport SRL din Oradea, cu punct de lucru pe plaja din Costinesti.

La un moment dat, cei doi baieti care se aflau pe unul dintre jetski-uri au inceput sa faca manevre spectaculoase pentru a le impresiona pe cele doua fete aflate pe celalalt jetski, iar cele doua ambarcatiuni s-au ciocnit violent, cea pe care se aflau tinerele fiind aruncata peste cea pe care erau baietii, a explicat reprezentantul Politiei.

Capitania Mangalia a deschis o ancheta in acest caz pentru a stabili daca cele doua jetski-uri erau in conformitate cu normele in vigoare, daca aveau defectiuni si daca societatea care le-a inchiriat avea toate autorizatiile legale pentru desfasurarea acestei activitati.