Fotbalistul echipei Rapid, Daniel Pancu, va pleca, maine dimineata, din cantonamentul din Elvetia al echipei si va reveni la Bucuresti pentru a-si negocia transferul la formatia Terek Groznai, nou promovata in prima liga rusa, anunta Mediafax.

Directorul general adjunct al Rapidului, Grigore Sichitiu, care a incercat sa-l convinga pe Pancu, direct si prin intermediari, sa ramana in Giulesti, a declarat ca nu l-a putut opri pe fotbalist, mai ales ca oferta financiara a rusilor este foarte buna.

"Din pacate, n-a mai fost posibil sa-l oprim din drum. Foarte consistenta oferta financiara a rusilor l-a dat totalmente peste cap. in primele doua zile, aici, parca nu i-a mai stat mintea decat la posibilitatea unui castig cu mult mai mare decat i-am putut oferi noi. Inclusiv Peseiro (n.r. - antrenorul Jose Peseiro) a incercat sa-l determine sa nu plece, asigurandu-l ca joaca un important rol in strategia sa. Patronatul clubului a apreciat totusi ca Pancu si-a facut datoria multi ani pentru Rapid si nu-i poate refuza aceasta sansa de a castiga bani frumosi, tinand cont si de varsta lui. Si Pancone i-a marturisit antrenorului ca, de data aceasta, alege cu mintea, si nu cu sufletul", a afirmat Sichitiu.

Gruparea giulesteana precizeaza ca, apreciind tot ceea ce a facut Pancu pentru Rapid, conducerea clubului n-a avut nicio pretenție financiara in cazul acestui transfer.

in cursul zilei de miercuri, directorul general al FC Rapid, Constantin Zotta, declarase pentru Mediafax ca nu se pune problema ca antrenorul Jose Peseiro sa renunte la Daniel Pancu si ca doreste ca mijlocasul sa imbatraneasca la formatia giulesteana.