Liderii PSD s-au reunit in aceasta seara in statiunea Mamaia pentru a dezbate un proiect de lege privind descentralizarea administratiilor locale, informeaza NewsIn.

Inainte de inceperea discutiilor, presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat ca Adrian Nastase are sanse reale sa fie candidatul partidului la alegerile prezidentiale.

"Va fi desemnat candidatul nostru, cel care va fi plasat cel mai bine in sondaje si cel care va avea sprijin la congresul dedicat acestui subiect. Acela ne va reprezenta in competitia prezidentiala. Adrian Nastase este cel care ne poate reprezenta pentru ca are sanse reale intr-o astfel de situatie", a afirmat Geoana.

Liderul social-democrat a adaugat ca nu este exclus totusi sa mai existe si alti membri din partid care sa isi doreasca sa intre intr-o astfel de competitie.

Declaratia lui Geoana a venit in contextul in care Adrian Nastase afirmase astazi intr-un interviu acordat Rompres ca doreste sa candideze la alegerile prezidentiale, iar ca argumente in favoarea sa aduce faptul ca nu s-a schimbat din 2004 si pina in prezent, dar ca este un politician mai experimentat.

Vineri se va desfasura sedinta Comitetului Executiv National al PSD.