Ministerul Agriculturii anunta ca pana in data de 8 februarie vor fi postate spre consultare documentele de lucru referitoare la finantari pentru modernizarea exploatatiilor agricole, cresterea valorii adaugate a produselor agricole si forestiere si renovarea satelor, inclusiv servicii pentru economia si populatia rurala.

Este vorba despre ghidurile solicitantului pentru masurile: 121 (Modernizarea exploatatiilor agricole), 123 (Cresterea valorii adaugate a produselor agricole si forestiere) si 322 (Renovarea, dezvoltarea satelor, imbunatatirea serviciilor de baza pentru economia si populatia rurala si punerea in valoare a mostenirii rurale), din cadrul Programului National de Dezvoltare Rurala 2007-2013.

Ghidurile au fost publicate atat pe site-ul Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale www.madr.ro, cat si pe site-ul Agentiei de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit www.apdrp.ro, informeaza MADR.

Pe parcursul perioadei mentionate, toti cei interesati pot transmite sugestii si propuneri cu privire la continutul acestor ghiduri la urmatoarele adrese de e-mail: feadr@madr.ro si consultare publica@apdrp.ro