Femeia care si-a abandonat bebelusul de o luna in curtea Spitalului Judetean Buzau a fost prinsa sambata de politistii locali din Ramnicu Sarat si le-a spus anchetatorilor ca si-a abandonat copilul pentru ca nu are cu ce sa il creasca si ca stia ca daca il va lasa la spital il va gasi cineva si "va ajunge bine", relateaza News.ro.

Femeia, in varsta de 33 de ani, a fost depistata de catre politistii locali in zona pietei agro-alimentare din Ramnicu Sarat, unde consuma alcool alaturi de mai multi oameni fara adapost. Ea a fost dusa la sediul Politiei Municipale, iar de acolo a fost transferata la Politia Judeteana Buzau, unde continua audierile.

La finalul audierilor de la Politia Ramnicu Sarat, femeia a spus ca nu are cu ce sa isi creasca copilul. "Stiam ca va ajunge bine", a afirmat ea.

Vineri seara, femeia si-a abandonat bebelusul de o luna in curtea Spitalului Judetean Buzau, unde a fost descoperit de trecatori. Copilul a fost internat, iar potrivit medicilor starea lui generala este buna buna.

Cand a fost gasit, bebelusul, care este nascut in 3 noiembrie, era intr un carucior unde anchetatorii ar fi gasit si bilet de externare din spital, unde copilul fusese internat de curand, politistii dandu-si seama rapid cine este mama. In acest caz, politistii au intocmit dosar penal pentru abandon de familie.