Sapte masini au fost implicate intr-un accident rutier, luni seara, in Capitala, doua persoane fiind ranite usor, transmite News.ro.

Potrivit Brigazii Rutiere a Capitalei, accidentul a avut loc pe bulevardului Geniului, pe sensul spre Piata Leu, fiind implicate sapte autovehicule.

In urma accidentului, doua persoane au fost ranite usor.

Conform sursei citate, accidentul s-a produs din cauza nepastrarii distantei intre vehicule.

La aceasta ora, traficul in zona se desfasoara cu dificultate, fiind restrictionat pe sensul dinspre Razoare spre Piata Leu.

UPDATE: Accidentul ar fi fost provocat de soferul unei masini a Jandarmeriei, care era baut - Brigada rutiera

Accidentul ar fi fost provocat de catre soferul unei masini a Jandarmeriei, care era baut, arata primele verificari ale Brigazii Rutiere a Capitalei.

Reprezentanti ai Brigazii Rutiere au declarat ca primele verificari arata ca accidentul s-a produs din vina soferului dubei Jandarmeriei, care nu a pastrat distanta regulamentara fata de masina din fata.

Soferul Jandarmeriei - care era in timpul serviciului - a fost testat cu etilotestul, care a indicat o valoare de 0,32 mg/l alcool pur in aerul expirat, el fiind dus la Institutul de Medicina Legala pentru recoltare de probe biologice in vederea stabilirii alcoolemiei. Pe numele acestuia a fost intocmit dosar penal pentru vatamare corporala.