Un barbat de 49 de ani din localitatea galateana Izvoarele, care si-a violat mama, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, surse din randul anchetatorilor afirmand ca barbatul iesise de curand din inchisoare unde a stat cinci ani si patru luni din acelasi motiv, relateaza News.ro.

Politistii galateni au fost sesizati de o femeie cu privire la faptul ca bunica sa, in varsta de 75 ani, din localitatea Izvoarele, a fost violata.

Oamenii legii s-au deplasat la locuinta femeii pentru a efectua cercetari si din declaratiile acesteia a reiesit faptul ca ar fi fost violata de fiul sau.

La scurt timp, barbatul de 49 ani a fost depistat pe raza localitatii, fiind condus la sediul Sectiei 2 Politie Rurala, in vederea continuarii cercetarilor.

Victima a fost transportata la spital pentru acordarea de ingrijiri medicale si pentru a fi exeminata medico-legal, in timp ce barbatul a fost retinut de politisti pe baza de ordonanta.

Ulterior, el a fost prezentat magistratior care au emis pe numele lui un mandat de arestare preventiva pentru o perioada de 30 zile.

Surse din randul anchetatorilor spun ca in trecut barbatul a mai fost condamnat pentru ca si-a violat mama, iar dupa ce a stat cinci ani si patru luni in inchisoare el a fost eliberat in luna septembrie.