Doi barbati sunt cautati de politisti, vineri seara, dupa ce au ucis sofer, iar pe sotia acestuia au ranit-o, relateaza News.ro. Cei doi fusesera luati la "autostop" din orasul Slobozia, iar dupa ce i-au atacat cu cutitul pe cei doi soti au reusit sa fuga, pentru gasirea acestora fiind mobilizate numeroase forte de ordine.

Potrivit unor surse din randul anchetatorilor, vineri seara doi barbati au fost luati la autostop din Slobozia, de catre un sofer aflat in masina cu sotia sa.

Cei doi barbati i-au spus soferului sa opreasca pe DN 3 A, in dreptul localitatii Tudor Vladimirescu din judetul Calarasi, dupa care l-au injunghiat in gat cu un cutit. De asemenea, cei doi au injunghiat-o si pe femeie, care a supravietuit si a reusit sa sune la 112.

Atacatorii au reusit sa fuga, fiind cautati de forte numeroase de politie si jandarmi, inclusiv cu caini de urma. De asemenea, in zona au fost instituite filtre.

La fata locului au ajuns echipaje SMURD, insa in cazul barbatului nu s-a mai putut face nimic, acesta fiind declarat mort. Sotia acestuia a fost transportata la Spitalul Judetean Calarasi, fiind ranita usor.

Ambele victime au fost gasite cazute in afara masinii, au mai spus sursele citate.