Un elev de la un liceu din Alexandria, judetul Teleorman, a fost agresat de tatal unui coleg, in urma unui conflict pe care l-a avut cu acesta si a ajuns la spital, relateaza News.ro. Barbatul avea asupra sa un cutit, dar anchetatorii nu au stabilit deocamdata daca a fost sau nu folosit in timpul conflictului.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie al judetului Teleorman, Teodora Dragole, a declarat ca miercuri a avut loc un conflict intre doi elevi, unul de 14 ani si altul de 18 ani, la Liceul Tehnic numarul 1 Alexandria.

In urma acestui scandal, baiatul de 14 ani si-a chemat in ajutor tatal, care a venit insotit de un prieten, acestia agresandu-l pe elevul de 18 ani.

Dupa acest conflict, cei doi elevi au fost transportati la spital.

Elevul de 18 ani a fost diagnosticat cu un traumatism cranio-cerebral minor si plaga escoriata la bratul drept, iar cei de 14 ani a suferit un traumatism cranio-facial.

Politistii fac cercetari pentru comiterea infractiunilor de tulburare a linistii publice, loviri si alte violente, precum si pentru portul si folosirea de obiecte periculoase dupa ce asupra tatalui a fost gasit un cutit.

Deocamdata, anchetatorii nu au stabilit daca acest cutit a fost folosit in timpul conflictului.