Drumul national 7C - Transfagarasan, care marti dupa-amiaza a fost blocat timp de peste o ora din cauza unei viituri, a fost redeschis circulatiei partial, o banda a drumului fiind deblocata, transmite News.ro.

TransfagarasanFoto: HotNews.ro / Victor Cozmei

Traficul rutier a fost reluat, marti dupa amiaza, pe Transfagarasan, insa se circula in continuare cu restrictii, una dintre benzile drumului fiind in continuare blocata, anunta Politia Arges.

DN 7 C - Transfagarasan a fost blocat, marti dupa-amiaza, timp de peste o ora, din cauza unei viituri formate in urma ploii torentiale.

Potrivit politistilor, viitura formata la kilometrul 92 al drumului, in zona Capra, nu a surprins autovehicule.

Traficul rutier a fost intrerupt total, incepand din orei 15:45, in judetul Arges, intre Piscu Negru si Vidraru, din cauza unei viituri care a antrenat pietre, unele de dimensiuni mari, dar si pamant si copaci.

Meteorologii au emis, luni, o atentionare cod galben de vijelii si ploi torentiale pentru 30 de judete din cea mai mare parte a regiunilor tarii, intre care si Arges, de luni seara pana miercuri dimineata, cand se inregistreaza cantitati de precipitatii ce pot ajunge pana la 60 de litri pe metru patrat, dar si disconfort termic accentuat, mai ales marti.