Circulatia pe autostrada A2 se desfasoara cu dificultate, luni dupa amiaza, pe unele tronsoane unde drumul este foarte aglomerat iar viteza medie de deplasare este de aproximativ 20 km /h. Centrul Infotrafic al Politiei Romane recomanda ca rute alternative DN 2 si DN 2A.

Potrivit datelor furnizate de Centrul Infotrafic al Politiei Romane si citate de News.ro, autostrada A2 este aglomerata, pe unele tronsoane, luni dupa amiaza, viteza de deplasare fiind, in medie de 20 de kilometri pe ora. Pentru evitarea aglomeratiei, soferii pot folosi ca rute alternative DN2 Constanta - Harsova - Slobozia - DN2A Urziceni - Bucuresti sau DN2A Constanta - Harsova - Giurgeni, DN3B - Chirana (intersectie cu DN2A)- DN3A Fetesti - Drajna si DN3: Lehliu - Fundulea - Bucuresti, precizeaza Politia Romana.

Si DN 73 este aglomerat, luni dupa amiaza, intre localitatile Dragoslavele si Dambovicioara din judetul Arges, unde se circula in coloana intre kilometrii 68 si 76 din cauza semafoarelor electrice montate in zonele unde se fac lucrari la carosabil.

In schimb, luni dupa amiaza traficul rutier a revenit la normal pe DN 1, dupa ce in cursul zilei drumul a fost aglomerat pe Valea Prahovei.