Soferul unei masini care circula pe o strada din municipiul Galati a fost oprit, duminica, cu focuri de arma, trase in plan vertical de catre un politist, dupa ce conducatorul auto a ignorat semnalele politistului, relateaza News.ro.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Galati, Andreea Rogojina, a declarat ca, duminica, pe strada Costache Conachi, din municipiul Galati, un politist a incercat sa opreasca o masina si, pentru ca soferul acesteia a ignorat semnalele sale, a executat trei focuri de avertisment in plan vertical.

In urma demersului politistului, soferul - un barbat - a oprit masina, iar la ora actuala se fac verificari cu privire la acest eveniment.

La ora transmiterii acestei stiri, politistii care au inceput o ancheta sunt la locul incidentului.

UPDATE: Soferul retinut cu focuri de arma era sub control judiciar si nu avea permis auto

Barbatul aflat la volanul unei masini, retinut duminica de politistii Sectiei 3 din Galati dupa ce s-a facut uz de arma pentru a-l opri in trafic, era sub control judiciar si nu avea permis auto, a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie al Judetului Galati, Crina Dragu, potrivit Agerpres.

Barbatul, de 35 ani, se afla la volanul unui Ford Mondeo, politistii cunoscand faptul ca nu avea permis de conducere. Un agent de la Sectia 3 de Politie Galati a facut semnele regulamentare pentru a-l opri, dar galateanul a ignorat semnalele politistului si a accelerat.

"Unul dintre agentii de politie aflati in misiune pe linie rutiera a facut uz de arma din dotare, tragand trei focuri de arma pentru a opri masina la volanul careia se afla un barbat ce nu detine permis de conducere si care se afla sub control judiciar. Acesta a fost oprit si condus la Sectia 3, pentru audieri", a detaliat Crina Dragu.

Barbatul se afla sub control judiciar intr-un dosar in care este acuzat de lovire si alte violente. El s-a ales cu un nou dosar penal in care va fi cercetat pentru mai multe fapte printre care si conducerea fara permis.