Un barbat care conducea un autoturism cu viteza de 211 km/h, pe autostrada A2, a fost depistat sambata de politistii Brigazii Autostrazi si Misiuni Speciale.

Potrivit unui comunicat transmis sambata de IGPR si citat de Agerpres, politistii Brigazii Autostrazi si Misiuni Speciale au depistat, pe autostrada A2 Bucuresti - Constanta, un barbat, de 33 de ani, din Drobeta Turnu Severin, conducand cu viteza excesiva.

Acesta a fost surprins cu ajutorul aparatului radar, la kilometrul 96, pe sensul de mers catre Constanta, in timp ce conducea un autoturism, cu viteza de 211 km/h.

Politistii l-au sanctionat cu amenda de 1.305 de lei, iar, ca masura complementara, i-au retinut permisul de conducere pentru 90 de zile, precizeaza sursa citata.

Este al doilea caz de acest gen sambata. In cursul diminetii, conform IGPR, un barbat din Cluj-Napoca a fost depistat pe A 1 conducand cu 226 de kilometri la ora.

Potrivit unui comunicat citat de Agerpres, politistii Brigazii Autostrazi si Misiuni Speciale au depistat, pe autostrada A1 Ramnicu Valcea - Deva, un barbat, de 44 de ani, din Cluj-Napoca, conducand cu viteza excesiva.

El a fost surprins cu ajutorul aparatului radar, la kilometrul 278, in timp ce conducea un autoturism, cu viteza de 226 km/ h.

Politistii l-au sanctionat cu amenda de 1.450 de lei, iar, ca masura complementara, i-au retinut permisul de conducere in vederea suspendarii exercitarii dreptului de a conduce pentru 90 de zile.