Un barbat de circa 60 de ani, gasit de pompieri in stop cardio-respirator, la subsolul blocului din Piata Romana din Capitala, unde a izbucnit, duminica seara, un incendiu cu degajare mare de fum, a fost declarat decedat dupa ce echipele de salvare au incercat sa-l resusciteze aproximativ o ora, anunta ISU Bucuresti-Ilfov, citat de News.ro.

In urma incendiului izbucnit duminica seara, la ghena unui bloc din Piata Romana, un barbat si-a pierdut viata. El a fost gasit de pompieri in stop cardio-respirator, la subsolul imobilului. Desi echipajele de urgenta i-au facut manevre de resuscitare aproximativ o ora, barbatul a decedat.

Un incendiu a izbucnit, duminica seara, la subsolul unui bloc din Piata Romana din Capitala, cu degajari mari de fum, a anuntat Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Bucuresti - Ilfov.

Pentru stingerea incendiului au intervenit patru masini de pompieri, o autoscara si o ambulanta. Desi fumul s-a propagat pe casa scarii si a existat pericolul sa intre in apartamente, nu au fost persoane evacuate, au precizat reprezentantii ISU.

"S-au constituit echipe de cautare-salvare, s-au verificat toate spatiile atat din interior, cat si din exterior cu ajutorul autoscarii", au mai transmis pompierii.

Apelul initial la 112 a fost facut de catre o persoana care livra mancare in blocul respectiv, ulterior mai multe apeluri fiind primite si de la locatari, potrivit ISU.

Persoanele care se aflau in apartamente au primit de la pompieri recomandarea de a sta la ferestre pentru a nu inhala fum.