Un barbat din Arad a fost amendat, miercuri, cu 1.500 de lei, pentru ca a rupt mai multe afise electorale de pe panourile special amenajate din centrul municipiului, barbatul fiind filmat cu ajutorul camerelor de supraveghere, transmite Mediafax.

Barbatul, in varsta de 48 de ani, a fost prins de catre politistii locali in zona Podgoria din centrul municipiului Arad, unde se afla una dintre intersectiile cu cea mai mare circulatie.

"Un aradean in varsta de 48 de ani, care a pus gand rau afiselor electorale din zona Podgoria, a fost oprit din drum de politistii locali in dimineata zilei de 23 noiembrie 2016, in jurul orei 5.30. Inainte de a fi legitimat si, ulterior, predat Politiei Municipiului Arad, in urma unei actiuni comune a politistilor locali din cadrul Serviciului de Ordine si Liniste Publica si cei ai Serviciului Dispecerat si Monitorizare, C.I. a vandalizat panourile electorale din zona", a declarat directorul Politiei Locale Arad, Viorica Graur, intr-un comunicat de presa.

Barbatul a fost predat Politiei Municipiului Arad, care a continuat cercetarile.

"In baza legii 208 din 2015, cetateanul a fost amendat cu 1.500 lei", a declarat pentru Mediafax purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Arad, Lorena Pirvulescu.

Barbatul a fost surprins cu ajutorul camerelor video de supraveghere din municipiu, fiind observat din dispeceratul Politiei Locale Arad.

Conform unor informatii, barbatul ar fi rupt in special afise ale UDMR, nemultumit de mesajele continute.