Politistii Serviciului Pirotehnic din Inspectoratul General al Politiei Romane au terminat verificarile la Spitalul Universitar de Urgenta Militar Central din Capitala si au constatat ca nu a fost plasata o bomba in incinta unitatii sanitare, asa cum anuntase un apelant anonim pe numarul de urgenta 112, potrivit news.ro.

Accesul vizitatorilor a fost limitat, vineri, aproximativ doua ore in Spitalul Universitar de Urgenta Militar Central dupa ce un apelant anonim a anuntat, la numarul de urgenta 112, ca a fost plasata o bomba in incinta unitatii sanitare, fara sa precizeze locul exact unde s-ar afla presupusul dispozitiv.

Potrivit Politiei Romane, nu a fost luata masura evacuarii spitalului pe parcursul verificarilor.

Apelul la 112 a sosit la ora 12.34 de pe o cartela pre-paid. Anchetatorii s-au impartit in doua echipe, o parte cu misiunea verificarii spitalului si o alta parte, pentru identificarea celui care efectuat apelul la 112.

Dupa aproximativ doua ore, pirotehnistii Politiei au terminat verificarile la spital, iar accesul a fost deschis si pentru vizitatori.

La ora transmiterii acestei stiri, politistii incearca sa-l identifice pe cel care a sunat. Potrivit unor surse din cadrul anchetei, apelantul parea adolescent dupa voce.