Un incendiu puternic a izbucnit, marti, in restaurantul complexului turistic Poiana Lupului, unde in fiecare vara se organizeaza Festivalul de jazz de la Garana, anunta News.ro. La ora actuala, pompierii din Caras-Severin intervin pentru stingerea flacarilor, care s-au extins din cauza materialelor si elementelor de constructie din lemn si au distrus localul in proportie de 80%.

Potrivit unui comunicat de presa de marti al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Banat al judetului Caras- Severin, un incendiu puternic a izbucnit in Poiana Lupului, din Garana, la restaurantul complexului turistic unde vara se organizeaza Festivalul de jazz.

"Pompierii militari din cadrul Detasamentului de Pompieri Resita s-au deplasat de urgenta in Poiana Lupului (Garana) pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un restaurant. Echipajele de pompieri militari si Serviciile Voluntare pentru Situatii de Urgenta Brebu Nou si Valiug intervin pentru stingerea incendiului care se manifesta generalizat si violent la intreaga constructie. Preponderenta materialelor si elementelor de constructie din lemn au favorizat arderea intensa, restaurantul fiind afectat in proportie de aproximativ 80%", se arata in comunicat.

Pompierii urmeaza sa stabileasca de la ce a pornit incendiul.