Un barbat a fost descoperit decedat, ingropat in curtea unei case de pe strada Rovine, in cartierul Mihai Bravu din Ploiesti, principalul suspect fiind chiar mama acestuia.

Barbatul a murit in urma mai multor lovituri de topor sau de ciocan primite in zona capului.

Autoritatile au fost anuntate chiar de mama barbatului. Acesta a fost gasit infasurat intr-o patura, intr-o groapa cu adancimea de 80 de centimetri.

Persoane din anturajul familiei spun ca mama acestuia ar fi fost ajutata si de fratele persoanei decedate, mobilul crimei fiind, cel mai probabil, proprietatea barbatului ucis.

Persoane apropiate barbatului spun ca acesta mai fusese agresat in trecut de mama sa. Acesta i-ar fi turnat soda caustica pe maini.

Potrivit procurorului sef al Parchetului de pe langa Tribunalul Prahova, Florentina Cioca, citat de Agerpres, femeia le-a spus anchetatorilor ca, in urma cu doua saptamani, baiatul ei, de 41 de ani, care obisnuia sa bea si sa o bata, a baut din nou, iar cei doi au avut un conflict in timpul caruia el a amenintat ca se duce sa isi omoare sora vitrega.

Ulterior, barbatul s-a intors acasa din oras si a mers la culcare, iar dupa ce a adormit, mama acestuia l-ar fi lovit de mai multe ori in zona capului cu un ciocan, ranile suferite fiindu-i fatale.