O ancheta a fost inceputa la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Sibiu dupa ce o infirmiera a murit la locul de munca, in cadrul compartimentului Diabet - Nutritie, aceasta fiind cunoscuta cu probleme cardiace, transmite Mediafax.

Purtatorul de cuvant al Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Sibiu, Decebal Todarita, a declarat duminica, pentru Mediafax, ca infirmiera a murit sambata, in timpul programului, manevrele de resuscitare esuand.

"Este vorba de o infirmiera in varsta de 58 de ani din cadrul compartimentului Diabet - Nutritie. Aceasta a decedat in timpul turei de lucru in cursul zilei de sambata. Era cunoscuta cu patologie cardiaca. Infirmiera era in tura normala de lucru, conform graficului. Dupa ce a fost gasita, s-au incercat manevre de resuscitare. Din pacate viata nu i-a putut fi salvata", a spus purtatorul de cuvant al Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Sibiu.

In acest caz a fost inceputa o ancheta interna, fiind anuntat si Inspectoratul Teritorial de Munca Sibiu, intrucat decesul infirmierei s-a produs in timpul serviciului.

La inceputul lunii octombrie, o asistenta de la Spitalul de Pediatrie a murit dupa ce a iesit din tura.