Cei doi tineri care au batut cu pumnii si cu picioarele un alt tanar pe o strada din municipiul Cluj-Napoca, scena fiind filmata si postata de internet, au fost retinuti de politisti, pentru loviri sau alte violente, informeaza News.ro.

"Cu putin timp in urma, cei doi tineri din Cluj au fost retinuti de politisti pentru loviri sau alte violente, urmand a fi prezentati magistratilor cu propunere de arestare preventiva", anunta Politia Romana pe pagina de Facebook.

De asemenea, Politia multumeste oamenilor pentru implicare, in conditiile in care inregistrarea cu tanarul batut a fost distribuita pe Facebook de sute de persoane, astfel incat identificarea agresorilor sa fie cat mai rapida.

Politistii clujeni au deschis o ancheta dupa ce pe internet a aparut un filmulet in care un tanar de 18 ani este batut crunt cu pumnii si cu picioarele de alti doi tineri, pe o strada din Cluj-Napoca.

Pe inregistrarea publicata pe internet se poate vedea cum cei doi agresori il lovesc pe tanarul de 18 ani in special abdomen si in cap si cum acesta incepe sa sangereze. In tot acest timp, victima sta intinsa pe jos, incercand sa isi protejeze capul cu mainile.

Incidentul a avut loc duminica, pe strada Fabricii de Zahari din Cluj-Napoca, si a fost filmat de un alt tanar.

Politistii s-au sesizat din oficiu in acest caz, dupa ce au vazut filmuletul pe internet. Luni, tanarul batut a mers la Politie si a depus plangere penala impotriva agresorilor.

"Victima, in varsta de 18 ani, a depus plangere in dupa-amiaza zilei de luni. Dupa incident, aceasta a fost transportata la Unitatea de Primiri Urgente, unde primeste ingrijiri medicale. Cercetarile se fac pentru infractiuni contra integritatii corporale, dar in functie de raportul medico-legal se va stabili incadrarea juridica", declara Carmen Jucan, purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Cluj.

Ea preciza ca unul dintre agresori a fost deja identificat, cei doi fiind din Cluj-Napoca.