Traficul rutier pe DN 1, pe Valea Prahovei, este aglomerat duminica, pe ambele sensuri, circulandu-se in coloana din Predeal pana in Busteni, dar si in sensul de urcare spre munte la intrarea in Comarnic.

Trafic blocat in CapitalăFoto: AGERPRES

Potrivit Centrului Infotrafic al Politiei Romane, citat de News.ro, traficul rutier este foarte intens pe DN1, pe Valea Prahovei, in ambele sensuri. Astfel, catre Bucuresti, se circula in coloana din Predeal pana in Busteni, iar in sens invers la intrarea in Comarnic dinspre Ploiesti.

De asemenea, se circula ingreunat si pe DN 73A Rasnov - Predeal, la intersectia cu DN1.

Politistii reamintesc soferilor ca pot evita aglomeratia de pe Valea Prahovei circuland pe DN 1A Sacele - Cheia - Ploiesti, insa si pe acest tronson pot aparea probleme de trafic in zona Maneciu, unde au loc lucrari de consolidare, drumul fiind afectat de o alunecare de teren.

Soferii care pleaca din zona Bran-Moieciu pot folosi rutele DN73 Brasov - Bran - Pitesti, A1 Pitesti - Bucuresti sau DN 73 Brasov - Bran - Valea Mare - Pravat, DN 72A Valea Mare-Pravat - Targoviste, DN 71 Targoviste - Baldana, DN 7 Baldana - Bucuresti, cu precizarea ca acest traseu este mai lung si strabate mai multe localitati.