Pompierii hunedoreni cauta, in apele Muresului, pe raza localitatii hunedorene Pricaz, un baiat de 12 ani care a intrat in apa, dar nu a mai iesit la suprafata, transmite Mediafax.

Un copil de 12 ani s-ar fi inecat in apele raului Mures, in zona localitatii Pricaz, dupa ce a intrat sa faca o baie si nu a mai iesit la suprafata, ajutorul echipelor de salvare fiind solicitat de un alt minor.

"Inca nu a fost gasit copilul. Minorul se afla la scaldat impreuna cu un alt grup de copii. La un moment dat, a intrat in apa si pentru ca nu a mai iesit la suprafata un alt copil a sunat la 112", a declarat joi, pentru Mediafax, Bogdan Danaiata, purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Hunedoara.

Pompierii il cauta pe micut cu ajutorul unei barci pneumatice. La acest moment, cautarile se desfasoara in zona in care baiatul a intrat in apa.

"Daca nu va fi gasit, cautarile vor fi extinse", a mai precizat Danaiata.

Potrivit Inspectoratului Judetean de Politie Hunedoara, primele informatii arata ca minorul care ar fi disparut in apele Muresului nu este din localitate si posibil nici din judet.

"Am inteles ca baiatul era venit in vizita la o familie din zona respectiva si a plecat la scaldat cu copii din zona respectiva, insa acestea sunt datele preliminare", a declarat Laura Bradu, purtatorul de cuvant al IPJ Hunedoara.

Pompierii hunedoreni spun ca in zona in care a disparut copilul Muresul are o adancime de circa doi metri, iar copiii nu erau insotiti la scaldat de niciun adult.