Omul de afaceri Georgica Cornu a fost implicat, vineri, intr-un accident de circulatie in Timis, pe drumul care leaga Timisoara de Lugoj, in apropierea localitatii Remetea Mare, in urma caruia un barbat a fost ranit si transportat la spital, transmite Mediafax.

Potrivit reprezentantilor IPJ Timis, din primele cercetari a reiesit ca vinovat de producerea accidentului ar fi soferul unui Opel, care a pierdut controlul volanului si a ajuns pe contrasens, unde a intrat in coliziune cu un autoturism BMW.

In urma impactului, autoturismul Opel a ajuns intr-un sant de pe marginea drumului, iar BMW-ul a mai rulat cateva sute de metri.

La volanul masinii BMW se afla omul de afaceri Georgica Cornu, care a declarat pentru Mediafax ca dupa ce a fost acrosat de Opel a ramas fara frane.

"Mergeam la Herneacova, iar la un moment dat m-am trezit ca intra pe contrasens, m-a acrosat, s-a rupt roata si am ramas fara frane. Am incercat sa tin masina cat mai drept, sa nu lovesc pe cineva", a declarat Georgica Cornu.

In urma impactului, soferul din Opel, un barbat de 42 de ani, a fost ranit si transportat la spital.

Circulatia pe drumul european care leaga Timisoara de Lugoj a fost complet blocata timp de aproape o ora in urma accidentului.