O tanara a fost gasita decedata, marti, in camera de camin din Campusul Agronomie, dupa ce parintii au spart usa deoarece fata nu mai raspundea la telefon, au declarat surse din randul Politiei pentru Mediafax.

Potrivit surselor citate, fata de 24 de ani, din Giurgiu, studenta la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti, a fost gasita moarta in camera de camin, marti dimineata.

Tanara a fost descoperita dupa ce parintii ei s-au alarmat deoarece aceasta nu mai raspundea la telefon. Parintii fetei au venit in Bucuresti si impreuna cu administratorul caminului au spart usa camerei.

La fata locului s-a chemat o ambulanta iar la scurt timp, medicii au constatat decesul. Tanara nu prezenta urme de violenta pe corp si nu era cunoscuta ca fiind cu probleme medicale, au declarat surse din randul Politiei pentru Mediafax.

Pentru ca exista suspiciunile unei morti suspecte, cazul a fost preluat de Serviciul Omoruri din Politia Capitalei si de Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti fiind deschis un dosar pentru moarte suspecta.