Purtatorul de cuvant al IPJ Giurgiu, Cristian Suta, a declarat vineri, pentru Agerpres, ca politistii fac cercetari dupa ce o femeie in varsta de 45 de ani din municipiul Giurgiu a semnalat faptul ca o persoana necunoscuta i-a adus la sediul societatii unde lucreaza o cutie metalica in care se aflau un numar de 18 cartuse cu glont, de calibru 7,62.

"In aceasta dupa-amiaza, o femeie in varsta de 45 de ani din municipiul Giurgiu a pus la dispozitia organelor de politie din municipiul Giurgiu 18 cartuse cu glont in stare de degradare, ruginite, calibru 7,62, spunand ca acestea i-au fost aduse de o persoana necunoscuta la sediul societatii unde lucreaza", a declarat Cristian Suta.

El a spus ca politistii au deschis "o ancheta si efectueaza cercetari in vederea stabilirii imprejurarilor in care au fost gasite aceste cartuse si de cand dateaza acestea".

Potrivit unor surse, femeia lucreaza la o societate de paza din municipiu, iar cartusele au fost aduse la sediul societatii de o persoana care cauta resturi de mancare in containerele de gunoi dintr-un cartier al municipiului Giurgiu. Cartusele erau depozitate intr-o cutie metalica ruginita.