Brigada Rutiera a Politiei Capitalei anunta ca duminica vor fi impuse restrictii de trafic in zona centrala a orasului, ca urmare a unei procesiuni religioase si a unei adunari publice.

Potrivit unui comunicat de presa transmis sambata si citat de Agerpres, intre orele 14.30 - 15.00, Arhiepiscopia Romano-Catolica din Bucuresti va organiza o procesiune religioasa, care se va desfasura pe traseul Str. Schitu Magureanu - Str. Stirbei Voda - Str. Luterana - Str. G-ral. Berthelot - Catedrala Sf. Iosif. Deplasarea participantilor se va face pe banda I de circulatie.

Politia recomanda conducatorilor auto sa evite, pe cat posibil, deplasarea in zona in intervalul mentionat, sa circule cu prudenta, mai ales la trecerea pe langa grupul de participanti si sa respecte semnalele politistilor rutieri aflati in trafic pentru dirijarea si fluidizarea acestuia.

Aceeasi sursa precizeaza ca in Bucuresti va avea loc duminica si o adunare publica pe Bd. Nicolae Balcescu, motiv pentru care traficul rutier va fi restrictionat in intervalul orar 6.00 - 10.00, pe Bd. Nicolae Balcescu, intre Str. C.A. Rosetti si Str. Dem I. Dobrescu.

Brigada Rutiera a Capitalei recomanda conducatorilor de autovehicule, sa utilizeze ca rute ocolitoare: Bd. Carol - Cal. Mosilor - Sos. Stefan cel Mare si Bd. Regina Elisabeta - Bd. Mihail Kogalniceanu - Str. Berzei - Str. Buzesti.