Un barbat de 51 de ani, din judetul Vaslui, este cautat de politisti, miercuri seara, dupa ce si-ar fi ucis sotia si a aruncat cadavrul intr-un sant, apoi ar fi taiat-o de mai multe ori cu un cutit pe fiica sa, de 16 ani, gasita abandonata in portbagajul unei masini, la marginea unei paduri, relateaza Mediafax.

Potrivit primelor informatii furnizate de politistii vasluieni, cautarile barbatului au inceput dupa ce o prietena a adolescentei de 16 ani a sunat la 112 si a anuntat ca aceasta a fost taiata de catre tatal sau cu un cutit si abandonata in portbagajul unei masini, la marginea unei paduri de langa localitatea Poienesti.

Intre timp, rudele barbatului, care ar fi fost anuntate de catre acesta ca si-a ucis sotia si a ranit-o pe fiica sa, au gasit-o pe adolescenta la locul indicat de vasluian.

Rudele au scos-o pe fata din portbagaj si au urcat-o in alta masina, iar dupa cativa kilometri s-au intersectat cu un echipaj SMURD. Astfel, adolescenta a fost preluata de echipajul medical si transportata la Spitalul Judetean de Urgenta Vaslui.

"Victima avea multiple plagi taiate la nivelul pieptului, mainilor si spatelui. Minora a afirmat ca respectivele rani i-au fost provocate de tatal sau", a declarat miercuri, pentru Mediafax, responsabilul mass-media al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Vaslui, Petru Iftene.

Politistii au gasit cadavrul sotiei barbatului, miercuri seara, intr-un sant din apropierea localitatii Cantalaresti, avand numeroase plagi injunghiate. Anchetatorii au izolat perimetrul, desfasurand cercetari la fata locului.

La ora transmiterii acestei stiri, zeci de politisti il cauta pe barbatul de 51 de ani.