Politistii din Bacau au depistat in trafic un barbat care conducea un autoturism cu viteza de 187 de km/h, pe un segment de drum unde limita maxima admisa este de 50 de km/h, informeaza Politia Romana intr-un comunicat. Potrivit sursei citate, soferul a fost sanctionat contraventional, fiindu-i retinut permisul de conducere pentru 90 de zile.

Politistii Inspectoratului de Politie Judetean Bacau au depistat, joi, un barbat in varsta de 32 de ani, din judetul Constanta, care conducea un autoturism, pe DN 2 - E 85, in afara localitatii Dumbrava, cu viteza de 172 de km/h.

La scurt timp, acelasi barbat a fost depistat de un echipaj de politie, in timp ce conducea autoturismul cu viteza de 187 de km/h, pe strada Calea Romanului din municipiul Bacau, segment de drum unde viteza maxima admisa este de 50 de km/h.

Conducatorului auto i s-au aplicat sanctiuni contraventionale cu amenzi in valoare totala de 3.675 de lei, iar complementar s-a luat masura retinerii permisului de conducere in vederea suspendarii exercitarii dreptului de a conduce autovehicule, pentru 90 de zile.