Cladirea dezafectata a unei foste uzine din localitatea constanteana Ovidiu s-a prabusit, sambata dupa-amiaza, peste un barbat. Victima a fost scoasa fara viata de sub daramaturi de catre pompierii constanteni, transmite Mediafax.

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Dobrogea, pomperii au fost solicitati prin Serviciul de urgenta 112 sa intervina la iesirea din localitatea Ovidiu, dupa ce o cladire dezafectata in care a functionat o uzina s-a prabusit peste un barbat.

La fata locului, s-au deplasat trei autospeciale din cadrul ISU Dobrogea si un echipaj SMURD, iar echipele de interventie au descoperit ca o cladire dezafectata de doua etaje s-a prabusit peste barbat.

Pentru scoaterea acestuia de sub daramaturi, pompierii au adus in zona un excavator al Primariei Ovidiu si o macara, dar nu a mai fost necesara interventia acesteia.

In cele din urma, reprezentantii ISU Dobrogea au reusit sa-l scoata de sub daramaturi pe barbatul respectiv, acesta fiind insa decedat.

Politistii au deschis o ancheta pentru a stabili identitatea barbatului si imprejurarile in care a avut loc accidentul.

Potrivit unor surse din randul anchetatorilor, barbatul respectiv avea 33 de ani, era din localitate si venise la cladirea respectiva ca sa ia caramizi.