Doua autocisterne incarcate cu cate trei tone de produse petroliere care erau parcate pe o strada din municipiul Ploiesti au luat foc, luni dupa-amiaza, pompierii securizand zona si localizand focul, reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Prahova spunand ca nu exista riscul producerii unei explozii, transmite Agerpres.

Purtatorul de cuvant al ISU Prahova, Raluca Vasiloae, a declarat, pentru agentia de presa citata, ca pompierii intervin cu sase autospeciale de lucru cu apa si spuma si cu autospeciala de grupa operativa in cazul unui incendiu care a cuprins doua autocisterne parcate pe Strada Targovistei din Ploiesti.

Conform sursei citate, cisternele sunt incarcate cu cate trei tone de produse petroliere, insa nu exista riscul producerii unei explozii.

Incendiul a fost localizat si se lucreaza la lichidarea lui, reprezentanta ISU precizand ca deocamdata nu se cunoaste cauza producerii acestuia, urmand a fi stabilita dupa efectuarea cercetarilor la fata locului.

Autoritatile au securizat zona, luand masuri pentru protectia personalului si a populatiei din zona, care insa nu a fost evacuata.

Pana la acest moment, nu au fost inregistrate victime, a precizat Raluca Vasiloae.