Doua persoane au murit si alte doua au fost ranite intr-un accident produs, duminica dupa-amiaza, pe DN 2 (E 85), la intrarea in Ramnicu Sarat, dupa ce un autocar cu pasageri s-a ciocnit cu un autoturism, transmite Mediafax.

Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Judetene Buzau, Amalia Calugaru, in urma accidentului produs la intrarea in Ramnicu Sarat dinspre Focsani un adolescent a murit pe loc, iar o a doua persoana, soferul autoturismului, a decedat la scurt timp.

Conform sursei citate, numarul ranitilor se ridica la doi. Dintre acestia, unul este in stare critica, medicii fiind rezervati in privinta sanselor sale de supravietuire.

Potrivit lui Calugaru, toate victimele sunt din judetul Vrancea.

Potrivit primelor informatii oferite de purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Buzau, Amalia Calugaru, accidentul a avut loc dupa ce soferul autocarului a vrut sa intre in parcarea unui han, unde fac, de obicei, popas autovehiculele de calatori care vin dinspre Moldova spre Muntenia. In momentul in care a incercat sa intre in parcarea localului, soferul autocarului nu ar fi acordat prioritate de trecere unui autoturism Logan care circula dinspre Buzau spre Focsani.

Din cauza accidentului, traficul pe DN 2 (E 85), la intrarea in Ramnicu Sarat, este dirijat de politisti prin parcarea restaurantului in apropierea caruia a avut loc evenimentul rutier.